LinkedInInstagramFacebookE-mail info@riders4seasons.dkTelefon 7199 3804

Vi går op i dyrevelfærd

Gennem avl, foder og udstyr gøres der meget for at optimere hestens holdbarhed og præstation, men findes der tilstrækkelig fokus på underlaget, som har en markant påvirkning på hestens bevægeapparat?

Det er netop dette fokus, som Riders4Seasons ønsker at skærpe gennem vores toplag til ridebaner: EcoFlexPro gummigranulat. EcoFlexPro giver nemlig en fantastisk mulighed for at afhjælpe uønskede gentagne stød gennem hestens krop.

Det er velkendt, at hesten fra naturens side er designet med en udmærket stødabsorberende anatomi. Om hesten fra naturens side også er designet til at fungere som atlet med den ekstra belastning, som en rytter udgør, er vi ikke sikre på er tilfældet. Denne ekstra belastning kan være årsag til, at mange heste, ryttere og hesteejere bliver udfordret af skader og slitage i hestens bevægeapparat.

Hos Riders4Seasons ønsker vi med vores EcoFlexPro gummigranulat at være en del af en kultur, der bidrager til øget arbejdsglæde for hesten. Når hesten arbejder på EcoFlexPro får den de bedste odds til at bevæge sig med store smidige bevægelser. Hesten vil bruge sin energi på den mest hensigtsmæssige måde, da den kommer let ”henover” banen.

Egner sig både til spring og dressur

Er du springrytter vil du opleve, at hesten står fast i vendinger og bliver endnu gladere for at springe, fordi den får optimale forhold i afsæt og landing. Toplaget vil nemlig absorbere nedslagets og afsættets impact i sener og led, og derved være medvirkende til at mindske skader hos springhesten.

Som dressurrytter vil du erfare, at du lettere vil kunne fremme de ønskede bevægelser hos hesten, fordi EcoFlexPro-toplaget har en elastisk overflade og nærmest opmuntrer hesten til at bevæge sig smidigt og frit gennem hele kroppen.

EcoFlexPro har tillige den ekstra sidegevinst at skulle rytteren være så uheldig at falde af hesten, bliver hun mødt af et stødabsorberende toplag, som afbøder det værste af nedslaget og kan derved potentielt være medvirkende til at nedbringe skader hos rytteren.