LinkedInInstagramFacebookE-mail info@riders4seasons.dkTelefon 7199 3804

Efterspørgsel var grundlaget

Udgangspunktet for tilblivelsen af Riders4Seasons var en stor efterspørgsel på gummigranulat til ridebaner i Danmark fra ryttere, der havde prøvet det i udlandet.

Derfor gik vi i gang med at undersøge markedet. Ridebaner med gummigranulat er udbredt i England og USA og ses også andre steder i Europa. Her er erfaringerne gode og derfor besluttede vi os for at rulle projektet ud i Danmark.

Vi fandt hurtigt en dansk producent, hvis produkt er miljøgodkendt. Så var grundlaget for vores virksomhed skabt!

I oktober 2018 gik vi i luften med markedsføringen af vores produkt. Med en række ryttere og baneejere i ryggen har vi lige siden solgt EcoFlexPro gummigranulat til ridebaner.

Modtagelsen af produktet har været overvældende. Vi er blevet mødt af begejstrede ryttere, der melder positivt tilbage, at deres rideoplevelse er blevet bedre efter de har skiftet til EcoFlexPro toplag. Det er bedre for hestene og for rytterne, der nu kan ride udendørs hele året.

Se mere om gummigranulat og dets egenskaber her.

Hvis du vil lære os bedre at kende eller høre mere om underlaget, kan du møde os på hestemesser rundt omkring i landet. Vi er bl.a. tilstede på messen “Hest og Rytter” i Herning. På messerne kan du få alt at vide om produktet – og du kan se, hvem vi er.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, vi har testbaner flere steder i landet.